Argentinië is altijd een van de belangrijkste producenten van hoogwaardige steaks in de wereld. Onderscheidt zich door de combinatie van bezuinigingen en unieke smaak, het is één van de mooiste gastronomische ervaringen u kunt genieten van Hier bij Formosa, kunt u dezelfde hoge kwaliteit stukken vlees te vinden.; gegrilde precies dezelfde manier de traditie aangeeft zodat de smaak is ongewijzigd. zorgvuldig geselecteerde, kijken we alleen naar de beste en leveren het rechtstreeks naar uw tafel. Wij bieden u een brede selectie van typische Argentijnse biffes en de perfecte aanvulling op uw keuze te verbeteren.

Stort je op een smaakvolle reis met creaties van onze chef-kok of een typisch gerecht dat je in een Argentijnse huis zou vinden; zelfs voor kiezen de perfecte drank om uw keuze te begeleiden. Als dat niet genoeg is, dan vergeet niet er is niets zoals een zoete einde. Laat ons u te voorzien van een fantastische dessert om uw maaltijd perfect te maken! Ons menu heeft verschillende opties voor alle smaakpapillen.

Het heerlijke eten, onze onberispelijke service, en de ontspannen en gezellige sfeer, alles is ontworpen om u een gevoel van een echte Argentijnse steak house te geven.

Wij laten u zien hoe goed het allemaal is ..